LSVV’70 stunt met Cziommer op Deadlineday

Cziommer - LSVV

Vooraf was trainer Freek Jansen nog heel duidelijk geweest tegen de Leidse voetbalsite www.leidenamateurvoetbal.nl. ‘Iedereen is altijd van harte welkom bij LSVV, maar ik geloof niet zo in Deadlineday. Zo’n dag wordt altijd vol trompetgeschal gepresenteerd, maar zorgt vaak alleen maar voor onrust binnen de club. Ik kan dus zeggen dat er niemand meer weg mag en dat wij ook op deze dag niemand gaan halen.”

24 uur later is de Leidse club toch een speler rijker. Simon Cziommer, vorig seizoen nog spelend voor Eredivisieclub Heracles Almelo, tekent een contract voor de rest van het seizoen, met een optie voor nog een seizoen.

Voorzitter Alen Stjepanovic: ‘Ín de voetballerij weet je het nooit, dat is nu wel weer gebleken. Ik heb deze transfer zelf rondgemaakt. Als President van LSVV’70 was dit een ideaal moment om mijn macht te uiten en mijn achterban trots te maken. Als je een speler van de buitencategorie kan halen, dan moet je die kans nooit laten liggen.’

Overigens gaf Cziommer maandagavond in het online voetbalpraatprogramma ‘FC Afkicken’ zelf al een verklaring voor zijn overstap. Kijk vanaf 1:36:16!!!

De oud-middenvelder van onder meer AZ, Roda JC en Red Bull Salzburg zal komende zaterdag nog niet bij de wedstrijdselectie zitten voor het duel tegen VVSB. ‘Hij moet eerst wedstrijdfit worden’, stelt voorzitter Stjepanovic.

Trainer Jansen is in zijn nopjes. ‘Met Sil Brockotter en Bas van Eijsden hebben we recent twee uitstekende spelers binnen gehengeld. En ook Guus van Kessel, Erwin Humme, Dammes Waasdorp en Rick Baarda zijn top versterkingen. Maar Simon Cziommer is de kers op de taart, de croutons in de soep, de grachtentocht na een seizoen LSVV. Kortom, top, top, top!’