Jong LSVV zoekt superspits

De selectie van Jong LSVV begint al mooie vormen aan te nemen voor volgend seizoen met het aantrekken van Schouten en Geraedts, maar toch zoekt manager de Koes nog versterking. Vooral de voorhoede zou een zorgenkindje kunnen zijn: “Goede hoop is er dat Tijs op enig moment in het seizoen ook eens fit zal zijn, maar om hier onze hele strategie op aan te passen, is ook iets te veel eer voor de beste man”.

Een reactie van Tamminga was uiteraard gewenst, nadat het journaille vroeg of hij zich als spits door de zoektocht niet in zijn hemd voelde gezet. “De taakomschrijving van de nieuwe superspits is helder”, aldus de lange Job: “We zoeken een spits die bij een veilige 4-0 voorsprong nog graag 4 doelpunten maakt, de belangrijke doelpunten voor het team blijf ik graag zelf maken”.

Zodoende blijft de zoektocht in kroeg en café aanhouden en zelfs het bestuur in de vorm van de secretaris deed een duik in het zakje. “Op kosten van de club een avond doorzakken in de Uyl, dat is voor niemand een straf. Als ik dan af en toe iemand moet vragen om bij ons te komen spelen en hierna een goedkeurend knikje van de penningmeester krijg, is dat ook weer verantwoord”, aldus Brouwer. Of het goedkeurend knikje door de hogere baromzet of het benaderen van nieuwe spelers komt, wordt wijselijk in het midden gelaten.