Jong LSVV verft bloed aan de paling

Geheel en al volgens traditie, en in ongeëvenaarde stijl, heeft Jong LSVV op zaterdag 7 januari jongstleden het nieuwe jaar aangesneden. Beelden zeggen soms meer dan woorden, edoch, opdat wij niet vergeten: briljante gerechten werden voorgeschoteld (met een garnering van Veld 3. Er is nog chocoladesaus.), odes werden gebracht (aan de jeugd, de Viking, Zizou), de aanvoerder toverde retorische kunststukjes uit de hoge hoed, er werd gedronken (een academisch blauw etiket maakt nog geen goede wijn), er werd gedanst in kroeg De Kroeg, en er werd bovenal keihard gewerkt aan promotievoorstellen. Het is gezien, en niet onopgemerkt gebleven.

Bloed aan de paling.

Jong LSVV wekt de onderburen met het "Bloed aan de palen". Van links naar rechts, achterste rij: Captain Mos, Wardiola, Jules, Tamminga, Müller, Niemeijer Senior, De Veger, Niemeijer Junior; Middelste rij: Van Eijsden, Jelles, Brouwer, Doornenbal; Gehurkt: Kok, De Koes, Wildenbeest, de Nestor, Robin S. Niet op de foto: Teammanager Nelemans, Bakermans, 'Filsteert' van der Meer, Ironman, Van der Wal.
Jong LSVV wekt de onderburen met het “Bloed aan de palen”.
Van links naar rechts, achterste rij: Captain Mos, Wardiola, Jules, Tamminga, Müller, Niemeijer Senior, De Veger, Niemeijer Junior;
Middelste rij: Van Eijsden, Jelles, Brouwer, Doornenbal;
Gehurkt: Kok, De Koes, Wildenbeest, de Nestor, Robin S.
Niet op de foto: Teammanager Nelemans, Bakermans, ‘Filsteert’ van der Meer, Ironman, Van der Wal.