Jong LSVV-VVSB uitverkocht na virale foto Koesveld

De profielfoto van Jong LSVV-stopper Koesveld, heeft donderdag gezorgd voor een ware stormloop op de tickets voor Jong LSVV ’70-VVSB van aanstaande zaterdag. Eerder die dag ging de zwart-wit foto van ‘de Koes’ viraal en al gauw waren alle kaarten uitverkocht. LSVV’70 stelde zelfs honderd extra staanplaatsen beschikbaar, maar ook deze waren binnen tien minuten uitverkocht.
Online ging de cultclub zoals gewoonlijk ludiek om met de voornamelijk vrouwelijke aandacht: In 100 tweets legt LSVV’70 de basisregels van het voetbal uit.

 

Update: Koesveld buiten de selectie! Trainer Niemeijer heeft besloten om Koesveld buiten de selectie te laten. Naar verluid eiste de bonkige Zeeuw de eerste helft op links te staan en de tweede helft op rechts. Zo zou hij constant met zijn flatteuze kant naar de tribune spelen. Niemeijer weigerde toe te geven aan deze uitwas van ijdelheid en plaatste uit walging Koesveld op de tribune. Geruchten gaan dat het een ordinaire publiciteitsstunt betreft, aangezien de kaartjes voor aankomende wedstrijd nu voor driedubbele prijzen worden aangeboden op Ticketswap.
Hoofdsponsor Bad Habits speelt overigens slim in op de hysterie. De kroeg zendt de wedstrijd van aanstaande zaterdag om 12.00 uur live uit en biedt twee uur lang voor de helft van de prijs baco’s aan